- Jeg trenger noe sterkere i flaska

Postet av Gui Sportsklubb den 29. Mai 2018

A-laget røk på et nytt stortap tirsdag kveld da Skeid 2 gjestet Gjellum. Rammen var fin, men det var stort sett det eneste positive vi kan trekke frem fra oppgjøret i sommervarmen. 

De elleve utvalgte var: Brualøkken, Gundersen, Arneberg, Berglund, Mosveen, Irgens, Rasch, Lunde, Kristoffersen, Bøe, Tømmernes. 

Benken: Nielsen, Haaland, Fossum, Evans, Abbas. 

Avspark. 

3 min: Benken liker ikke Skeids keeperdrakt

5 min: Halvsjanse Skeid

9 min: Benken diskuterer forskjellen på backchecking og forchecking, uten at noen ble nevneverdig klokere

11 min: Det klages på at ballene er for harde

12 min: Vår sisteskanse, som rundet førti forrige uke, haler ut tiden - Ikke så rart, han har stilongs under, kommenterer Stian Rasch til Skeids benk. 

13 min: Skeid 2 tar ledelsen

Og bortelaget suser rundt hjemmelagets elleve utvalgte, som har mer en nok med å få tilbake pusten. 

25 min: Skeid 2 dobler

38 min: Megasjanse til hjemmelaget. Stian Rasch avslutter et nydelig angrep - men ballen treffer innsiden av stolpen, før den spretter ut. 

40 min: Skeid øker til 3-0. 

Pause: Dagens definitive høydepunkt. "Nærmest Krysset" blir gjennomført med livekommentering av den eminente speakeren Joachim Karlsen. Robin Evans vinner med en perle - men vi deler likevel ut et diplom til en Skeid-funsjonær  (eller supporter) som sporty stilte opp. 

Andre omgang blåses i gang med 42-åringen Morten Berre på Skeids høyrekant. Berre hadde hatt godt av et besøk til Cut i Heggedal, med den manken der, en manke som var populær i Manglerud Ishall på tidlig åttitall. 

50 min: Kampen er kjørt - noe benken har innsett for lengst. Galgenhumoren regjerer, og vi kritiserer blant annet oppmann Daniel for at vannet på drikkeflaskene ikke er kaldt nok. 

Svenske Joel Berglund, som er henvist til benken grunnet en skade, starter heller en uoffisiell spyttekonkurranse med Michael Nielsen, eller "gøgging" som det kalles i Heggedal. 

Berglund får refs for svake forsøk, men tar det med litt svensk glimt i øyet, før vi like etterpå finner ut at stjernespiss fra Sveriges VM-lag i 1994, Kenneth Andersson spiller venstre flanke for Skeid-oksene. 

61 min: 0-4 

70 min: Ringreven Berre sniker seg inn på bakerste, og sklir inn 5-0 til gutta fra Nordre Åsen. 

72 min: Tom Nordlie er frisk i de verbale frasparkene, og lurer på om en av hans gutter har "fløtta inn i Heggedals sekstenmeter, etter å ha gått i offside ca tjue ganger i løpet av kampen. 

79 min: Keeper Brualøkken ber om sterkere saker enn vann i flaska si. 

Kamp slutt. 

1-11 på de siste to kampene. 

- Det har aldri skjedd meg før, kommenterer Ulrik Arneberg noe forundret. 

For det startet bra for gutta fra 1389 - men nå har vi falt sammen som leveren til en gammel sjømann. Vi orker ikke. Vi klarer ikke. Vi treffer ikke pasninger - vi ser mer ut som vi spiller i 7.divisjon akkurat nå. 

Det er tungt. Vi vet vi kan, men vi må trene oss i form. StikkaLigaen er ikke for pingler. Vi må blø for hooden, logoen, laget, gutta. Være sinnsyke. Smelle på. Løpe til vi spyr. Være kompiser på trening (først møte opp) og løfte hverandre opp. Gjøre som vi får beskjed om. Ha det gøy. Akkurat nå gjør vi svært lite av de nevnte ting. 

Det er tungt nå. Fryktelig tungt. 

Heggedal-Skeid 2 0-5 (0-3)

Gjellum: 89 tilskuere
Amen. 


Foto: Arild Haug Kaarmo


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.