Bringebærløpet 2021

Postet av Gui Sportsklubb den 15. Aug 2021


Glade og fornøyde løpere, harde dueller i løypene og stort oppmøte i strålende solskinn. Løypene var som tidligere år 1 Km Barnekløp, 3 Km ungdom konkurranse/trim og 6,7 Km konkurranse/trim 

I 6,7 km var GUIs Kristian Bråthen Børve suverent best på tiden 24:48 og blant dameløperne var det Line Molberg fra Vollen som var raskest. 

På 3km var Caroline Holland-Tuvsjøen fra Dikemark raskest av jenteløperne med tiden 13:15 og like etter fulgte GUIs Semine Haavaag Haakonsen. Blant guttene var det Frode Wallberg på tiden 11:58, tett fulgt av GUIs Benjamin Beitnes Johnsen.

I Barneløpet gjennomførte rundt 150 glade barn med stil og fikk selvfølgelig medalje ved målgang. Tusen takk til alle som tok med seg barna på en flott løpsdag i Vollen :) 

Vi ønsker å takke sponsorene våre og spesielt Bull Ski & Kajakk og Hotvedt i Heggedal, samt Fleicher Couture som trakk en heldig vinner av en jakke blant deltakerne i dameklassen. 

I tillegg hadde vi i GUI SKI en ekstra konkurranse med premie til den av treningsgruppen som klarte å stille med flest utøvere. Vinneren offentligjgøres på Facebook og deltakerne får sponset is hos Eléa Café og Deli i Vollen. 

Se http://www.bringebaerlopet.no/ for komplett resultatliste. 


Link til film; Film Bringebærløpet


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.