Gui SK Fotball satser på ungdommen!

Postet av Gui Sportsklubb den 13. Mai 2021


Gui SK Fotball satser på ungdommen!


Denne helgen gjennomførte 20 ungdommer i Gui SK Fotball del 1 av Grasrottrenerutdanningen til NFF. Av disse var det hele 17 jenter!


Gui SK Fotball ønsker at alle våre medlemmer og aktive skal ha et langt liv i klubben. Det å tilby dommerkurs og trenerkurs er derfor viktig for å legge forholdene til rette for dette.


Allerede så er noen av ungdommene i gang som instruktører på Telenor Xtra FFO og flere skal også være med som instruktører på sommerens Tine Fotballskole.


Utover dette så er flere av jentene kommet inn som hjelpetrenere for de yngre jentelagene og kjører egne økter ukentlig med flere av årgangene. Vi tror det er viktig både for å gi variasjon og kvalitet for de yngre spillerne at de eldre spillerne i klubben kommer inn som trenere. Det vil i tillegg bygge et miljø på tvers av aldretrinnene og de yngre får forbilder i egen klubb.  Instruktøren fra NFF var imponert over både antall, kvalitet og engasjement som ungdommen la igjen gjennom to lange dager på Gjellum. Sjelden eller aldri har en enkelt klubb utdannet så mange ungdomstrenere på så kort tid. Vi lover å følge opp med å tilby videreutdanning til de som ønsker, samt nye kurs til de som er yngre, når de blir litt eldre.


Gøy!

Utviklende!

Inkluderende!

GUI!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.