Jubler for ny sesong

Postet av Gui Sportsklubb den 25. Sep 2020


Jublende Gui håndball jenter Bilde: Jon Endre Nilsen 

Flest mulig – lengst mulig

Håndballgruppen i Gui Sportsklubb har en tydelig målsetning: Flest mulig – lengst mulig. 

Tekst: Stein Halvorsen

- Gui er en klassisk breddeklubb. Våre primære mål er å skape trygge, glade barn. Vi tror vi oppnår dette gjennom utvikling og mestring på barnas premisser og nivå, forteller ansvarlig for rekruttering og vekst i håndballgruppen, Jon Endre Nilsen.Jublende håndballbanen sammen med trenerne. Foto: Jon Endre Nilsen

 Her er noen av tilbudene/tiltakene:


Selvstendige enheter - bygge opp hvert årskull.

Fellescup for niåringer og eldre med overnatting i Sandefjord.

Kick off og nissefest for barna med forledre (under normale tider).

Et lavterskeltilbud – ingen dugnad. Bortsett fra cuper under egne arrangement.

Håndballskolen for 1. klassingene, for jenter og gutter i Vollenhallen.

- Den har akkurat startet opp. Men det er bare å komme da denne foregår hele skoleåret, presiserer Nilsen.

Verdifull utvikling

Håndballgruppen favner 350 medlemmer, primært barn, men også to seniorlag for kvinner: K4 (4. divisjon) og J33). De aller fleste av dem er allerede i full aktivitet.

De unge medlemmene sogner fra Heggedal, Blakstad og Arnestad. I tillegg rekrutteres enkelte årskull fra Bondi og Vettre da disse distriktene ikke har noe annet håndballtilbud i Asker enn nettopp Gui.

- Vi vil ha flest mulig med, da vi mener idretten vi driver med gir barna verdifull utvikling og erfaring – både motorisk og sosialt. Gleden de viser på trening og i kamp ved kontinuerlig utvikle ferdigheter på og utenfor banen er en grunn i seg selv. Vi ser verdien i det vi gjør, og mener flest mulig bør på muligheten til å oppleve dette, forteller Nilsen.

- Lengst mulig handler om å gi denne gleden over tid, men også gi mulighet for kontinuerlig utvikling og økende mestring. Alle barn utvikles i forskjellig takt. Det å takle opp- og nedturer for barna gjør dem sterkere og tryggere som mennesker. Vi vet også at om vi får med flest mulig lengst mulig, så danner vi sterke sosiale bånd ut over hallen.

- Skoletilhørighet er sentralt for barna sosiale verden. I Gui-håndballen samler vi barn fra fire-fem forskjellige skoler til treningsgruppe. Dette gjør at barna danner sosiale bånd på tvers av skolene. Vi ser at disse relasjonene er verdifulle når de blir eldre og må forholde seg til en «større verden».

- Og, legger Nilsen til: - Håndball er en ufattelig gøy idrett.

Det er Gui-jenter 2013 helt enig i. Ikke noe å si på innsatsen, iveren og gleder der på banen.

 

Jon Endre Nilsen er ansvarlig for rekruttering og vekst i Gui håndball. Foto: Stein Halvorsen
 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.