Idrettsparken offisielt åpnet

Postet av Gui Sportsklubb den 10. Sep 2020Gui-koret underholdt fra scenen med egen klubbsang.
Gui-koret slo an åpningstonen


Gui Sportsklubb sitt eget kor med en egenkomponert klubbsang slo an tonen da Gjellum Idrettspark ble offisielt åpnet – etter syv års venting.

Tekst: Stein Halvorsen, Alle Foto: Stein Halvorsen

 - Nå er vi i mål med et etterlengtet idrettsanlegg. Fantastisk og imponerende. Også med tanke på all den dugnaden foreldre har bidratt med, forteller ordfører Lene Conradi som selv sto for «snorklippingen» - det vil si hun og fire Gui-trenere løp i gang idrettsparken, en sprint ordføreren selv vant. Dermed var også idrettsanlegget offisielt åpent.

 Ordfører Lene Conradi var raskest på sprintdistansen, den første offisielle øvelsen i den nye idrettsparken. 

- Dette er et resultat av god samhandling. Det er rett og slett moro, på vegne av kommunen, å samarbeide med en slik entusiastisk klubb som Gui, legger «sprintmesteren» til.

Stort anlegg

 Vi skriver onsdag 9. september 2020. Inviterte gjester og medlemmer strømmer til Gjellum Idrettspark, som skinner i kveldssolen. Syv års planlegging og bygging er over etter opprinnelige ideer og pågangsmot fra tidligere klubbleder Tom Hermansen. Det er mange, både medlemmer og foreldre, som har lagt ned tusenvis av dugnadstimer, før ordføreren løp det hele i gang – skjønt Ingrid og Gui-koret slår an tonen med sin nye klubbsang, skrevet til fusjonen i fjor, aller først.

 

Gui, Gui er helt på topp.

Gui gir aldri opp.

Gui, Gui går for gull.

Alt er mulig.

(Deler av refrenget). Dermed var tonen satt.

Klubben disponerer nå to fantastiske og imponerende anlegg i henholdsvis Heggedal og Vollen:

Gjellum Idrettspark:

Fotballbane 11-er

Fotballbane 7-er

Friidrettsbane (med muligheter til de fleste øvelsene)

Rulleskiløype

Ballbinge

Arnestad Idrettspark:

Fotballbane 11-er.

To fotballbaner 7-er.

Sandvolleyballbane

Beachhåndballbane

Scatebordanlegg

Tuftepark

To ballbinger

Freesbeegolfbane

 - Gui er blitt en storklubb i kommunen med sine 2.000 medlemmer. Og fusjonen viser at fortid og fremtid ikke fremstår som motsetninger. Gratulerer med dagen til dere alle sammen. Dette er deres fortjeneste, sier ordføreren med et bredt smil.

Stolte

Blant mange imponerte gjester på åpningsdagen er Heidi Merete Johansen, inkluderingsansvarlig for barn, ungdom og mangfold i Asker Idrettsråd.

 - Fysøren, for et fantastisk anlegg. Her blir det liv. Et godt utnyttet arealet delt inn i fine soner. Anlegget ligger nært skolen, noe som på sikt vil skape enda større engasjement. Dette kan Gui Sportsklubb være stolt av, forteller Johansen som også roser medlemmer og foreldre for dugnadsinnsatsen.

- Enda en grunn til å være stolt, legger hun til.

 - Ja, klart det er en god følelse endelig å åpne anlegget offisielt. Nå føler vi oss i mål, supplerer daglig leder i Gui Sportsklubb, Roar Sundbø.

 Til sammen sitter nå Asker-klubben med anlegg til en verdi på ovre 50 millioner kroner i Heggedal og Vollen. Prislappen på anlegget i Heggedal ligger på rundt 34 millioner kroner.

 

Ordfører Lene Conradi var imponert over selvportrettet.  
Imponerende innsats av unge hekkeløpere. Kanskje en ny Karsten Warholm? 
På fotballbanen var det nabooppgjør mellom Gui og Asker.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.