Kampreferat Heggedal-Majorstuen (0-0)

Postet av Gui Sportsklubb - Menn Senior A Fotball den 19. Jun 2019

Vårsesongens siste hjemmekamp på Heggedals midlertidige hjemmebane Borgen kunstgress var en fotballkamp for spesielt interesserte. Spesielt interesserte i feilpasninger, ballongtouch og hoftefeste.

Hele 5 tilskuere (inklusive firbente følgesvenner) hadde tatt turen til Borgen for å se returoppgjøret mellom Heggedal og Majorstuen. Da lagene møttes i mars, var Heggedal både gode og heldige som klarte å dra hjem fra Marienlyst med hockeysiffer- seieren 2-5. Konsensus blant Heggedals krigere i grønt var at Majorstuen var et godt fotballag som kom til å bite bra fra seg i 4 divisjon. Etter en lovende innledning på sesongen har derimot Majorstuen, ikke ulikt Heggedal, opplevd en formsvikt før sommerpausen, og var nok minst like klare for ferie som Heggedals utvalgte.

Med Atli suspendert og Stian med ferietjuvstart, ble det en ny konstellasjon på topp for Heggedal. Jan lå som spydspiss, med Edin i en slags skyggespiss/offensiv midtbane-hybridrolle. Heggedal er nok den eneste klubben i 4 divisjon som kan skilte med tre keepere. Dessverre var alle tre indisponible til kveldens kamp. Petter, etter å ha bli truet med å spille venstreback, kledde på seg den sjokkerende rosa keeperdrakten, og stilte seg opp i Heggedalburet. Før kampstart spurte linjedommer om Petter var fargeblind. Kun på rødt og gult. Så spurte samme linjedommer Heggedalbenken om varmekrem, ettersom han har fått kink i nakken, og ikke kunne bevege på hodet.


FØRSTE OMGANG:

Heggedal XI:

               Petter

Lasse-Gunde-Ulrik-Røis

Zishan-Bøe-Robin-Mosveen

               Edin

               Jan

Gunde, som startet i midtforsvaret sammen med Ulrik på sedvanlig vis, hadde forsovet seg, og ankom Borgen 5 minutter før kampstart. Ikledd feil shorts benyttet han de første 5 minuttene av omgangen til å strø om seg med feilpasninger og dårlige touch, før han så var Heggedals beste spiller de resterende 85 minuttene.

Vi kommer ikke til å savne Borgen kunstgress. Regnværet under forrige seriekamp sminket over hvor tørr og humpete underlaget på Borgen er, noe som gjør finspill vanskelig. Majorstuen hadde ballen mest, men det ble mye trilling i framrom, og Heggedal prøvde å kontre på den ensomme svalen Jan på topp. Kampens beholdning innledningsvis var Michaels jerngrep på ballgutt-tjenesten, og Andreas, Vetle, og Matheus piskes rundt banen.

Mosveen, som åpnet frisk på venstrekanten, slo en støttepasning som transformeres til en 50 meters nydelig bakromstikker til Majorstuens spiss. Heldigvis ryddet Ulrik opp i den påfølgende 1-mot-2 situasjonen.

Lasse kløv Bratseth-esque framover, men avslutningen fra akutt vinkel ble reddet.

Majorstuen fortsetter å ha mye ball, men de halvsjansene de kom til i form av avslutninger fra halvdistanse, gikk enten utenfor eller reddes sikkert av Petter.

Linjedommer var i det snakkesalige hjørnet, og fortalte om løpstesten han gjennomførte på tirsdag. Ville ikke gå ut med resultatet, men avslørte at det «var helt jævlig».

Mosveen gjorde opp for feilpasningen sin med en ellevill luke. Kampens prestasjon så langt.

Jan og Røisland brente i tur og orden kjempesjanser alene med Majorstuens mål. Begge avslutningene fløy høyt over tverrliggeren fra kort hold. Linjedommer lurte på om noen med Heggedal-sympatier har penger på 0-0 til pause.

Linjedommer, som har fått låne varmekrem av Majorstuen, fortalte om en uheldig episode hvor han påførte testiklene sine varmekrem. Relaterbart.

Ulrik hører det smeller i hamstringen, og må byttes ut. Støttes sakte av banen, og satte seg rett i bilen. Forhåpentligvis bare en skikkelig strekk, og ikke noe avrevet. Majorstuen lånte ut kompress, og vi berømmer deres medisinske apparat.

PAUSE:

Sliten gjeng som tok pause. Flere spør om de kan spille keeper. Kalvøya-cup stemning.

ANDRE OMGANG:

Bøe rotet bort en stor mulighet, hvor han egentlig var alene igjennom, men løper mot cornerflagget.

Andre omgang bestod av halvsjanser og dårlige touch. Linjemann har også blitt stille. En begredelig kveld på Borgen.

Zishan, som har lagt ned en heltemodig innsats på høyrekanten, etterspurte litt ros fra benken.

Zishan sprintet ned langs høyresiden og kom opp i en toppfart ingen på Heggedal, inkludert Zishan, trodde han hadde inne. Innlegget datt vakkert ned på bakerste stolpe. Dessverre for Zishan var det ingen Heggedalspillere som hadde troen, og det var knapt en grønn spiller i Majorstuens 16-meter.

Zishan og Mosveen ut. Vetle og Matheus inn.

Bøe fikk gult kort, Majorstuen hadde noen småfarlige dødballer, og alle vil egentlig bare ta ferie.

KAMP SLUTT: 0-0

En særdeles kjedelig fotballkamp, hvor Petter nå står som den eneste Heggedalkeeperen med clean sheet i 4 divisjon. Etter sommeren spiller Heggedal hjemmekampene sine bak fiendens linjer, på Arnestad.

Vi takker Majorstuen for kampen, og ønsker lykke til videre!

God sommer!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Gui Sportsklubb - Menn Senior A Fotball