Kampreferat Heggedal- Sagene 3-3

Postet av Gui Sportsklubb - Menn Senior A Fotball den 12. Jun 2019

Ettersom Gjellum skal oppgraderes slik at anlegget står i stil til fotballen som spilles der annenhver tirsdag, ble den ellevte runden i 4 divisjon avdeling 1 spilt på vår nye «hjemmebane» Borgen kunstgress. Man kan (sikkert) si mye fint om Borgen og omegn, men Borgen kunstgress er et høl. Gammelt dekke, stusselige fasiliteter, og drittvær. Hvorfor regner det alltid på Borgen? Innbytterbenken ble for anledningen en piknikbenk som Heggedals menn kapret før kveldens motstander Sagene IF hadde ankommet anlegget. Så hjemmebanefordelen bestod.

Allerede før kampstart ble første Heggedalscoring notert. Mosveen skal bli far til en gutt. Han har også sluppet en EP på Spotify. Daddy DJ der altså.

Mosveen med flyt på hjemmebane

Petter, som startet på benken etter å ha vært indisponibel på grunn av sykdom, mest sannsynlig SARS, tok imot en munter dommertrio. Hoveddommer informerte om at tilsnakk til dommer ville bli slått hardt ned på, og linjers ville ha beskjeder på engelsk, ettersom han var spansk. No comprendo ese.

Tydelig kroppspråk biter ikke på Petter

Første omgang.

Heggedals lag (1-4-4-2):

Simen

Lasse-Ulrik-Gunde-Røis

Magnus-Bøe-Edin-Sindre

Atli-Stian

Benk: Mosveen, Andreas, Matheus, Petter, Michael, Zishan.

Kampen blir stoppet etter 2 minutter for fjerning av flere gifteringer. Kan vi gjette på at Heggedal leder 7-0 over Sagene i giftemål?

Kampen starter med noen gode frispillinger fra begge lag. Sindre er farlig frampå langs venstrekanten, men har noen litt rustne førstetouch på sine innledende involveringer. Noe som skulle prege selvtilliten hans resten av kampen. Det ble fort åpenbart at Lasse på høyrebacken måtte ha en særs god dag på jobben for å hamle opp med Sagenes venstreving. Finnes det ikke hastighetsrestriksjoner på spillere i 4 divisjon? I så fall kan Sagenes spiller nr. 36 bøtelegges.

Etter et kvarters spill, får Heggedal en scoring annullert på grunn av offside. Sikkert riktig.

19min: 0-1 til Sagene. Nevnte venstreving viser fram skuddfoten, og curler et frispark fra rundt 20 meter opp i krysset.

Sagene øker presset etter scoringen. Kanskje de husker forrige oppgjør mot krigerne fra Heggedal, og vil ha så mange mål i sekken på oss, før vi skrur på? Stian kommer likevel til en bra avslutning, hvor Sagenes keeper må gi retur, som settes i mål. Korrekt avblåst for offside, og på piknikbenken avslører Mosveen AKA Daddy DJ manglende kunnskap om offsideregelens mange falsetter. Michael slakter Mosveen på mer eller mindre pedagogisk vis.

27min: 1-1. Edin, som sammen med tidligere spillende trener Bøe har fått et greit grep på midtbanen, gølver to Sagenespillere på Heggedals halvdel. Edin tar med seg ballen framover, viser fram noen gnistrende oversteg- finter, og løsner et skudd fra rundt 25 meter. Skuddet får en retningsforandring fra et Sagenebein, og havner hos Stian. Ballen pirkes enkelt i nota.

Sagenes venstreving har byttet til høyresiden, og er nå Røis sitt problem.

Heggedal har spillet det siste kvarteret av omgangen. Atli og Stian kombinerer fint på topp, og Røis stormer opp og ned venstresiden fra sin backposisjon.

Helt på tampen av omgangen er Magnus nesten igjennom, men tråkker over stygt. Heggedals medisinske apparat: En småsyk Petter, utstyr med en vannflaske. Når Magnus omsider har humpet seg bort til benken, tar han mangelen på ispose, kompressteip og generell allmenn skadekompetanse med knusende ro, fordi «Vi har vel kaffe»? Selvfølgelig har vi kaffe. Takk Elisabeth.

Pause 1-1:

Pausepraten preges av optimisme. Samt generell beundring for fysikken til Sagenes venstreving. Elisabeth har hørt at en Sagenespiller er navnebror med hennes sønn Matheus, til hennes skuffelse. Helt umulig å finne på unike barnenavn i disse dager. Petter kommer inn for Magnus.

Thomas låner Magnus krykker. Forhåpentligvis er Magnus snart tilbake

Andre omgang:

En hel Heggedalomgang uten kort! Mirakelet på Borgen.

52min: 1-2. Nydelig corner fra den Sagenes stjernespiller. Stanges kontant i mål fra av Sagenes midtstopper.

Heggedal skaper sjanser, men mangler det siste lille foran mål. Stian sliter med hamstringen, og er derfor begrenset til å avslutte med utelukkende venstrefoten. Det syns.

60min: Sindre sin selvtillit har fått nok, og han byttes ut. The artist formerly known as Mosveen kommer inn.

63min: 2-2. For et innhopp av Mosveen! Bruker sine to første touch til å spille opp Stian, som bruker sin såre hamstring til sin fordel. Vender bort hele Sagene bydel med en skuddfinte, og lirker ballen i mål med en lur avslutning med venstrebeinet.

63min: 3-2! Edin med en klasseavslutning, hvor ballen smeller i nettet så vannspruten står til alle kanter. CL-stemning på Borgen, og Sindres selvtillit er nå nede for telling.

Heggedal i føringen nå. Stian får en kjempemulighet alene med keeper fra 5 meter, men tør ikke skyte skikkelig med høyre, ettersom hamstringen henger i en tynn tråd. Kunne vært punkteringen der.

65min: 3-3. Ny strålende corner fra Sagenes Mbappe/Pirlo hybrid. Heades i mål. Tredje dødballscoring.

70min: Edin med gult kort. Det holdt over en time! Hvor kan vi hente fairplay-prisen 2019?

71min: Lasse ut. Zishan inn.

Gollum på Heggedals høyreback

76min: Petter skipper dommertilsnakk, og går rett på kjeft. Gult kort.

78min: Atli gult kort. Den berømte ketchupeffekten.

84min: Stian ut. Matheus inn.

86min: Corner Heggedal. Ulrik, som har spilt en meget god kamp på midstopperplass, får en mulighet til å avgjøre kampen. På bakerste stolpe, sklir ballen av hodet og utenfor.

88min: Reprise! Ulrik header ballen i tverrligger fra 5 meters hold!

89min: Atli med knallhard markkryper inn i boksen. Ingen som makter og pirke ballen i mål. Stian melder fra benken at han hadde puttet der. Spørs om hamstringen er enig.

Full tid. 3-3.

En underholdene kamp, som var for en slags toppkamp å regne. Sagene var nok best i førsteomgang, og vi med grønne linser synes Heggedal eide andreomgangen. Sånn sett greit med 1 poeng. Neste uke tar vi imot Majorstua til returoppgjør fra første runde. Forhåpentligvis kan vi innkassere sesongens første 3 poenger på Borgen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Gui Sportsklubb - Menn Senior A Fotball