Kampreferat NM-kval Ullern- Heggedal

Postet av Gui Sportsklubb den 11. Apr 2019

Ullern- Heggedal 6-0 (1-0)

Det var en bred Heggedal-tropp med tilløp til nerver som møtte opp til NM-kvalik på Ullern idrettsanlegg denne nydelige aprilkvelden. Ullern hadde i Heggedal-garderoben blitt omtalt som «3 divisjons Barcelona» og «selvutnevnte vinnere av overgangsvinduet 2019». Forventningene til kveldens motstander var dermed satt. Taktikken var å gå ut lavt i en stram 4-4-2, opptre noenlunde disiplinert, og dra en mer eller mindre fortjent cupseier med hjem til Heggedal bygd.

Første omgang:

1min: Atli skyter fra avspark, rett i brystet på en Ullernspiller. Tonen er satt

1.5 min: 1-0. Ullerns spiss tar ned en ball på silkemykt vis, og dunker ballen i det som kan betegnes som «kryssregionen» til høyre for Sigurd. Utagbart.

Det var altså mulig å starte en match svakere enn det de grønne heltene gjorde borte mot Majorstuen forrige uke. En slags prestasjon, det også. Til tross for et isbad av en start på omgangen, var kampen jevnspilt fram til pause.

3min: Heggedalkast ned langs venstre. Atli skyter fra skarp vinkel. Rett på keeper 

10min: Bøe blir smelt ned av Ullerns svært gode, og tunge midtspiss. Ikke kort, merkelig nok.

11min: Corner Heggedal. Ulrik stiger til værs, og stanger ballen utenfor. Nære!

15min: Ullern med skudd. Rett på Sigurd

21min. Atli skyter på frispark som en Ullernspiller i muren nikker (!) vekk. I påfølgende situasjon skyter vi over fra bra hold

25min: røis igjennom på venstre. Legg inn i boks som Stian setter utenfor.

27min: corner Ullern. Avverges

30min: Ullern avslutter utenfor

38min: frispark fra Stian rett i muren

Da det blåses for pause, flyr Ullerens trener Sandberg forbi Heggeldalbenken, relativt rød i topplokket, med raske skritt mot hjemmegarderoben. En klar bekreftelse på at gjestene fra Heggedal var litt for jevngod motstand for en ambisiøs og hardtsatsende trener sin smak. 

I Heggedalgarderoben er stemningen betraktelig bedre, men Ullerens keeper må settes på prøve.

Andre omgang:

47min: frispark Heggedal. Løftes inn i boks. Tre blokkerte avslutninger. Keeper uprøvd

48min: Klar hands på Ullerns stopper! Ikke dømt. Røis får gult kort for protester

51min: 2-0 Frispark Ullern 19 meter. Innøvd variant hvor Ullerns nr 9 banker den i mål

Litt typisk. Fradømt en straffe, mål imot på dødball. Luften går ut av Heggedalhoppeslottet.

57min: Petter takler seg i angrep. En slags avslutning ender på Ullerns keeper

58min: gult kort Heggedal. Gunde

60min: frispark Ullern. Heades på Mål, men holdes i fast grep av Sigurd

63min: corner Ullern. Avslutning men strålende beinparade av Sigurd

70min: gult kort Heggedal. Ulrik

71min: 3-0 frispark Ullern

72min: Martin inn for Lunde. Zishan inn for Jan

75min: Bøe gult kort

77min: Magnus in for Edin

81min: 4-0 uselvisk fra Ullerns midtspiss som spiller en Ullernspiller på blank goal

82min: Atli Gult kort

87min: 5-0 Sigurd er uheldig og slår ballen rett til en Ullernspiller, som setter opp medspiller på mål

88min: 6-0 Ullern. Ut ifra målfeiringen blant Ullernspillerne var det nok en bra goal

Kamp slutt.

Fra kampens andre minutt og fram til fem minutter etter pause, så er vi jevngode med Ulleren. Vi skaper dessverre for lite sluttprodukt, og føler oss kanskje litt bortdømt i enkelte situasjoner, men når det tapes med 6 mål, så må det omtales som fortjent.

Vi ønsker Ullern lykke til videre i NM, og ser fram til en revansj mot Ullern 2 i seriespillet senere på våren!

Heggedals lag:

Sigurd

Lunde- Arneberg- Gunde- Røisland

Jan- Bøe- Hellmann- Edin

Stian- Atli

Innbyttere: Martin, Zishan, Thomas

Ubenyttede reserhover: Thomas, Andreas, Matheus, Lasse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.