J13 til topps i Norway Cup

Postet av Gui Sportsklubb den 3. Aug 2018


Heggedal J-05 knuste all motstand i B-finalen på Ekebergsletta fredag ettermiddag, og sikret seg dermed finaleseieren i det som var jentenes debut i verdens største fotballturnering. 

05-kullet er en sammenslåing av Heggedal og Vollen - et samarbeid som har vist seg å være meget fruktbart både sportslig men ikke minst sosialt så langt. For jentene har levert strålende resultater både i seriespill, men også i Obos-Cup - hvor laget vant sin kvalifiseringsgruppe mot solid motstand før sommerferien. 

Men: Høydepunktet så langt denne sesongen ble en hærskare av foreldre vitne til i dag - da jentene banket Kolbu 5-1 i finalen. 

Trener Geir Andersen oppsummerer uka slik: 

- Jeg er utrolig imponert over måten de snudde nedturen med å gå glipp av a-sluttspillet på med knappest mulig margin. 

- De bestemte seg seg for å gi gass og ble bare bedre og bedre for hver kamp som gikk. Det er utrolig givende og inspirerende å se hvordan jentene backer og motiverer hverandre. Selve finalekampen styrte de fra første spark på ballen og de stoppet ikke før det stod 5-1. 

Andersen hyller også samholdet innad i gjengen etter sammenslåingen: 

- Det er en bra gjeng både på og utenfor banen blitt, og det er tydelig at jentene har blitt skikkelig sammensveiset, avslutter han. 

Fotballeder i HIL, fotballpappa og også trener for J13-jentene, Kjell Aksberg oppsummerer turneringen slik i en sms tilsendt webredaksjonen å ferie i Toscana: 

- Med ekte vinnervilje, godt spill og ekstremt god lagånd, så gikk vi hele veien i sluttspillet og vant finalen. Vi er stolte av HIL-jentene!

Webredaksjonen og samtlige innbyggere i Heggedal og omegn sender sine gratulasjoner til gulljentene - og vi gleder oss allerede til å følge med i kommende turneringer! 


Begge foto: Kjell Aksberg


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.