Perlefrispark og matchvinner bakerst

Postet av Gui Sportsklubb den 15. Mai 2018


A-laget bød opp til fest på Gjellum tirsdag kveld med fantastisk sommervær, Budstikka på plass med tidenes første liveoverføring fra stadion, og godt publikumsoppmøte. 

Motstander gutta fra Holmen. 

Scenen var satt - rammen var utsøkt, men festfotballen uteble denne nydelige sommerkvelden. 

Følgende elleve fikk tillit fra start: Brualøkken, Lunde, Arneberg, Strand, Mosveen, Abbas, Gundersen, Bøe, Røisland, Tømmernes, Heimisson. 

Benken var fylt opp med: Evans, Nielsen, Irgens, Engesvik, Kristoffersen. 

Et gledelig oppmøte fylte opp arenaen i minuttene før avspark. Til avspark hadde vi rundet 100, og folket strømmet på. Det gledes. 

7 min: Abbas blir klippet ned ved høyre cornerflagg. 

11 min: Frispark til Heggedal fra langt hold. Venstrefoten fra Sætre, Thomas Strand, dundrer til og legger kula vakkert over Holmens reservekeeper. 1-0. Drømmestart. Drømmegåll. Den skrives inn i kandidaturet til årets mål-kåring senere i år. 

13 min: Vi har rundet 130 tilskuere på Gjellum i dag, og Evans fra bakre benk har tro på gode tall i kiosken. - Blir grønne tall i dag. 

19 min: Joel Berglund melder at det er flere kalorier i en banan sammenliknet med drinken Gin & Tonic. 

32 min: Holmen har giret opp etter scoringen vår, og gjestene i rødt kvitterer etter en drøy halvtime. 

35 min: Røis klinker ned Holmen-keeperen som tar telling. Det blir et lengre stopp i spillet. I løpet av pausen, forteller den sindige svensken Joel Berglund, om sin fascinasjon for NRK-serien Heimebane. - Det er han med det røde hårets som er favoritten, sammen med coachen, meldes det. - Träkigt at han ble solgt til jævla Ålesund. 

Pause: Rekordstort antall deltakere i "Nærmest Krysset", som for første gang blir kommentert direkte av speaker Joachim Karlsen. Legender som Espen Antonsen og Ola Riise Bjørnebye ropes inn på matta, sammen med blant annet Rover og Atlantic Someone-bassist, Andreas Nedrelid, og Ida Njåtuns bror Anders, som virkelig hadde krutt i Converse-skoene. 

Men som vanlig er det suverene Michael Nielsen som dominerer, men like før pausen er over, har Thomas Irgens sikret seieren. Nielsen tar andreplass, og Njåtun sikret bronsen i en spennende duell. 

Det hører også med til dagens referat, at webredaksjonens kommende hustru ble et uheldig offer da en deltaker blåste ballen rett inn i ballbingen, hvor laglederen for J13 fikk ballen rett i ryggen. 

- Fy faen i helvete, iddiot, er kommentaren i stua, post kamp. 

48 min: Andre omgang er i gang, og coach Småhaug er misfornøyd med ståa. - Faen, det var akkurat dette ble enige om å ikke gjøre. 

Og det var stille på Twitter-kontoen i dag, kun avbrutt av et par nye følgere, og en sur fyr i Sogndal som trolig hadde satt hus og hjem på seier til gutta fra 1389 i kveld. 

- Legg ned hele bedriften

- Har dere noensinne vurdert en annen idrett der man ikke trenger å skape sjanser, dundret det inn i notifications til @heggedalfotball på Twittern. 

Dumt å spille bort huset sitt, sier vi. 

61 min: Holmen med gigasjanse, men kula mangler en siste fot. 

Og slik fortonet dette lokaloppgjøret seg. Klaging på dommeren som lot mye rart gå. 

85 min: Vi har vært best det siste kvarteret, og Jan Tømmernes får en deilig mulighet til å prikke inn 2-1-ledelsen, men spissen får ikke stokket beina. 

89 min: Holmen er farlig frempå, spiller seg helt inn i vår boks, men, mannen med vondt i alle kroppsdeler, den lunefulle Simen Brualøkken, varter opp med årets viktigste redning. En matchvinnerredning til tre ganger 20 i stil. 

PIP!

1-1. 

Vi inviterte til fest, men fikk aldri i gang diskokula. Og meningene er delte i garderoben. Enkelte synes uavgjort er greit. Andre er mer skuffet. 

Keeper Brualøkken er mest opptatt av hvordan Årvoll har gjort det, hvor moro og jevn ligaen er, hvor nære han var å redde Holmens scoring, og at han høyst sannsynlig ikke kommer til å trene noe før neste kamp som er borte mot Kjelsås 2 om en uke. 

Heggedal-Holmen 1-1 (1-1)

Gjellum stadion: 151 tilskuere

Mål: Thomas Strand

+ Godt oppmøte

+ Bra ramme rundt kampen

+ Herlig oppmøte på "Nærmest Krysset"

- 2/3 av stadion jublet da Holmen gjorde mål. Dvs. at 100 av 151 tilskuere trolig var fra Holmen-distriktet. Det er noget svakt når a-laget vartet opp til lokaloppgjør og fest. Vi håper på bedring, men takker samtlige trofaste travere for lojalt oppmøte og god backing. 


Men: Salutten er reddet. Det blir salutt på 17.mai i år også i Heggedal. DET er gledelig. Og idrettslagets fane ryktes å gjøre comeback i år igjen. DET er også gledelig. 

En riktig god nasjonaldag ønskes samtlige i denne vakre bygda. 

På gjenhør om en uke. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.