Realitetssjekk

Postet av Gui Sportsklubb den 3. Mai 2018Utsatt match. 

Torsdag. 

Avspark 19.30. 

Årvoll IL. 

En spillende pastor og PL-kommentator, en sleip TV2-ekspert og en aldrende spisshelt. Årvoll IL er et solid lag. Det visste alle. Vi har hatt mange knokkeloppgjør mot Årvoll-gutta de siste sesongene. Beinbrudd, et stygt lørdagstap, men vi har også slått de på eget gress. 

I dag gjestet de Gjellum. 

Og det var mye som ikke var som det pleide på vår hjemmebane denne torsdagskvelden. 

For det første: Gutta er vant med tirsdagskamper. De starter 20.15. En skulle tro hjemmepublikummet også var mentalt innstilt på dette, for da dommeren blåste i gang matchen, var vi oppe i åtte tilskuere. 

Men de møtte trofast opp etterhvert, og vi sier oss fornøyde med 67 tilskuere på Gjellum denne torsdagskvelden. 

Følgende elleve fikk tillit fra start: Hegsvold, Mosveen, Arneberg, Berglund, Strand, Hellman, Bøe, Røisland, Heimisson, Tømmernes. 

Benken: Nielsen, Abbas, Kristoffersen, Lunde og Irgens. 

Avspark - 48 timer etter den skuffende 3-3-kampen borte mot Hasle-Løren. Heggedal a-lags juleprogram kom tidlig. To kamper på 48 timer. Var vi klare for dette? 

Definitivt ikke. 

1 min: - Det var i hvert fall ikke noen fine drakter, roper matris Paal Røisland, som fortsetter den gode formen på benken fra Hasle-kampen. - De ser jo ut som feiere, hele gjengen! 

2 min: Røis vil legge om til 4-4-2. 

3 min: Benkens yngste, Kristoffersen, blir sendt opp i kiosken for å hente kaffe. 

7 min: Årvoll tar ledelsen i en fryktelig lei kveldssol. 

13 min: Flikk-flakk og sirkus Heggedal. Det går fort for Årvolls pastor og kaptein. Gutta fra hovedstaden henger ikke med, og Atli serverer Røis som på volley dundrer kula ned i hjørnet. - Stolt nå, roper onkel Paal fra benken til nevø og Fantasykonge Røisland. 

Så detter vi sammen som en sliten sjømann etter tre dagers landlov, hvor pengene er brukt opp og leveren skriker etter fri. 

17 min: Hønefoss-legende Kamal Saaliti lurer linjemann og sniker seg forbi forsvaret. 1-2. Det ropes på offside. Linjemann vinker spillet videre. Strand på benken rakner. 

19 min: Årvoll øker. Ny tvilsom offside. Denne gangen trolig enda mer tvilsom. Det protesteres. Årvolls Twitter-konto antyder selv at den var av det tvilsomme slaget. 

En sånn kveld, altså. En sånn kveld. 

25 min: 1-4. 

35 min: 1-5. Anders Kvam vurderer å snu i døra. 

Pause. 

Irgens er "Nærmest Krysset". 

Jahn Teigens "Optimist" spilles av på et lydanlegg som leverer langt bedre enn sist. 

Andre omgang i gang. 

51 min: HIL-benken liker ikke løpestilen til TV2-ekspert Simen Stamsø Møller. Møller var for øvrig solid der ute, sammen med blant annet Saaliti (Salati - som Zishan Abbas trodde han het). 

58 min: Atli banker inn 2-5 fra kort hold. Hellman nest sist. Et lite lyspunkt på en ellers kjølig aften. 

Vi stanger. Det stemmer ikke. Tidspunktet for kampen er feil. Gutta er mentalt et annet sted. Vi er vanedyr. Trives best kvart over åtte på tirsdager. For i andre omgang er vi litt bedre med. Til tross for at Løren kunstgress sitter godt igjen i utrente 4.divisjonsbein. 

Og gjestene skal ha kreditt for å være på fra start. Plage oss. Lage kvalm. 

71 min: En Årvoll-spiller takler seg selv. 

Det blir småampert mot slutten. Lunde gjør comeback etter skade. Bøe header i stanga. 

78 min: Spikeren i kista. 2-6. 

Lite stemmer. Vi får straffe i sluttminuttene. Tverra og ut. En sånn dag. Vi får en seriøs reality check. Årvoll reiser hjem med poenga. Vel fortjent i dag. 

Post kamp er stemningen bedre. Kamal Saaliti tar selfie med Stian Rasch. Forståelig. Han er toppscorer i avdelingen. 

Ellers er det bare å glemme denne. Se frem mot tirsdag. Ny hjemmekamp. Nytt storlag på besøk. Denne gangen Christiania Ballklubb. Josimar-redaktøren i Mourinho-rollen. Et annerledes lag, med kule verdier. Det blir garantert like tøft som i aften. Vi har dog fire dager på oss til å restituere. Det burde holde - akkurat. 


Vi høres. 

+ Lydanlegget fungerte bedre

+ Lunde gjør comeback. 

+ Strand på bakre benk on fire i kveld. 

- Sola

- Alt annet


Heggedal-Årvoll 2-6 (1-5)

Gjellum: 67 tilskuere

Mål: Røisland, Heimisson. 

Så: People of Heggedal. På tirsdag er vi tilbake til gamle rutiner. Tirsdagskamp. Avspark 20.15. Topplaget Christiania kommer på besøk. Fra hovedstaden. Hele veien ut til Heggedal. Bøgda. 

Vi håper på dobbelt så mange heggedølinger på kamp. Dette laget kan. Det har vi sett. Arbeidsuhell skjer alle. I dag var vi ikke der vi skulle ha vært. Tirsdag er det friske bein og motiverte HIL-gutter. 

Kjør!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.