En lang vinter nærmer seg slutten

Postet av Gui Sportsklubb den 25. Mar 2018

Det nærmer seg seriestart i 4.divisjon avd.1 med stormskritt for Heggedal sitt a-lag. Etter èn sesong i 5.divisjon, er gutta fra 1389 tilbake i 4.divisjon - klare for saftige lokaloppgjør og tøff motstand fra resten av kretsen. 

Vinteren har vært lang. Vinteren har vært kold og snørik. Ikke siden 1994 har vi vært omkranset av mer snø. En kuldeperiode i slutten av februar og begynnelsen av mars tok fra oss to viktige treningsuker. Men vi har bevist at vi kan bite bra fra oss på banen for det. 

Resultatene fra årets treningskamper viser at vi stiller et slagkraftig lag offensivt. Og med en defensiv nøkkelsignering i tidligere Mjøndalen-helt Ulrik Arneberg, bør vi bite godt fra oss i år. Det er det ingen som helst tvil om. 

Vi åpnet årets treningskamper med 7-4-seier over Buskerud-laget Solberg IF. Deretter gav vi ROS real juling med 14-1-seier i et kraftig snøvær, før vi fortsatte med solid offensivt spill med 6-1-seier mot Drammen Ballklubb i Drammen. 

Et 2-3-tap mot Fagerborg gav oss en reality check inn mot seriestart, før vi nok en gang slo til med godt offensivt spill i generalprøven mot Slemmestad, som endte med 5-1-seier. 

Nå er det i skrivende stund ni dager til seriestart. Og vi åpner med et brak. Vollen borte på Arnestad. Askers El Classico. Tirsdag 3.april med avspark 20.15. 

Vi håper på solid oppmøte fra Heggedal - får vi 100 sambygdinger på Arnestad for å heie frem gutta fra 1389? Vi trenger all støtte vi kan få. 

Hva er så status i troppen nå som vi alle snart tar påskeferie? 

Når det kommer til skader så er Petter Lunde definitivt ikke aktuell for seriestart, da han dessverre dro på seg en strekkskade i treningskampen mot Fagerborg. Robin Hellman er også usikker, da han også slo opp en gammel skade i generalprøven mot Slemmestad. 

Ulrik Arneberg er klar for seriestart. Det blir trolig også Stian Rasch om NFF får godkjent overgangspapirene hans før 3.april. 

I tillegg har vi resignert Sindre Bendixen. Bendixen spilte sist i østerriksk fotball, og det er usikkert om han blir spilleklar til seriestart. 

Kaptein Fredrik Bøes samboer har termin 3.april - men vi håper at barnet enten kjenner sin besøkelsestid før seriestart, evt. venter til vi forhåpentligvis har hentet alle tre poengene i Vollen. 

Øyvind Gundersen og Atli Heimisson er suspendert i første seriekamp, så de får sin første match når vi ønsker Årvoll IL velkommen til Gjellum i hjemmepremieren. 

Da håper vi alle fotballinteresserte heggedølinger tar turen til Arnestad 3.april for å støtte bygdas stolthet. Vi skal gi alt for en god start på sesongen og vise Asker-publikummet at vi har skumle hensikter i år. 
Heia Heggis! 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.