- Halv dag på jobb

Postet av Gui Sportsklubb den 21. Mar 2018Det var duket for generalprøve for bygdas stolthet onsdag kveld på Slemmestad kunstgress mot naboen Slemmestad IF. SIF. 

En praktfull matte, en sliten men hyggelig bortegarderobe, og et hjemmelag med strøken servering i forkant av matchen. I hvert fall for de gutta som kom først til kamp. Kaffen stod klar. 

Lokalpressen Budstikka var også på plass med breddefotballekspert Simen Waagsether som hadde prioritert bort semifinale i sluttspillet i Askerhallen, mot Askers kuleste 4.divisjonslags generalprøve. Det varmer HILs egen mediaavdeling. 

Følgende elleve startet årets generalprøve: Brualøkken, Mosveen, Arneberg, Gundersen, Strand, Hellman, Bøe, Rasch, Røisland, Tømmernes, Heimisson. 

På benken satt: Warland, Kristoffersen, Nielsen (direkte fra New York). 

Avspark. 

3 min: Atli serverer Mosveen som fra sin høyreback har tatt turen oppover kanten. Mosveen fyrer av fra skrått hold og 1-0 er et faktum. Mosveen, mine damer og herrer. 

8 min: Servitøren Atli fortsetter å levere målgivende. Denne gangen er det Stian Rasch som får æren av å avslutte. 2-0. Scoring i debuten. 

15 min: Linjedommeren ber HIL-benken om å sette seg. Vi argumenterer med at vi ikke vil se noe grunnet høye brøytekanter. Vi blir derfor stående. 

20 min: Gunde er uenig med dommeren.

29 min: En Slemmestad-gutt ber lagkameratene om å kna det litt. 

Pause. 

Jone Warland drar i land årets første "Nærmest Krysset". 

Andre omgang i gang. 

HIL-legende Marino Kajic-Piplica har tatt turen til Slemmestad for å overvære andre omgang. Alltid hyggelig når legender stiller på linja. 

54 min: Fantasykongen Espen Røisland serverer i følge Twitter-kontoen til Heggedal Fotball (@heggedalfotball) et innlegg med reker, majones og dill (ishockeyterminologi). Stian Rasch forsyner seg grovt - og setter kula lekkert i nota til en fortvilet Slemmestad-keeper. 0-3. 

60 min: Servitør Atli serverer Mosveen som driller av Slemmestads forsvar før han setter inn sin andre (!) for dagen. Kristian Mosveen. Snakker vi årets toppscorer? 

67 min: Hovmesteren leverer igjen. Atli til Jan. Hørt det før. Jan setter den. Og utfordrer dermed Mosveen i kampen om toppscorertittelen. 

Cruisekontroll. 

76 min: 1-5. Webredaksjonen fikk ikke med seg hendelsesforløpet her. 

Slutt. 

Vi takker Slemmestad IF for kampen og lar en av deres veteraner oppsummere kampen: 

- Halv dag på jobb fra vår side. 

Samtidig ønsker vi hvitrøyene fra Slemmestad god tur til Hallingdal hvor de serieåpner samtidig med oss. Vi drar til Arnestad hvor Vollen venter. Old Firm. El Classico. Der Klassiker. 

Vollen vs. Heggedal. Det blir ikke større. Det blir ikke tyngre. Det blir ikke villere i Asker kommune. Budstikka kommer. Med fjernsynskamera. Dekningen blir solid. Både fra lokalpressen, men også HILs egen mediaavdeling. 

Kommer du? 3.april. På Arnestad. Med HIL-skjerf. Lokal støtte, forankring. Bygd mot bygd. 

Vi skal vise de. VUL. 

HIL-toget kommer. Se opp. Se opp. 

Slemmestad-Heggedal 1-5 (0-2)

Slemmestad kunstgress: 5 tilskuere

Heggedals mål: Mosveen (2!), Rasch (2), Tømmernes
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.