A-laget rykket opp til 4.divisjon

Postet av Gui Sportsklubb den 8. Sep 2017

A-laget er tilbake i 4.divisjon 2018 etter at serietreer Stabæk 3 overraskende tapte sin match mot Grüner torsdag kveld. Gutta fra 1389 kickstartet serierunden onsdag med en meget overbevisende 14-3-seier over Luka FK på bortebane. 

Og torsdag kveld kunne klubblegende Michael Nielsen meddele at Stabæk 3 hadde tapt sin kamp til stor jubel på a-lagets interne Facebookgruppe. 

Med tre kamper igjen å spille har bygdas stolte sønner seriemesterskapet i sine egne hender. For med et KFUM 3-lag ett poeng bak, sikrer vi seriemesterskapet om vi vinner de gjenstående kampene. 

- Utrolig morsomt, fortjent og sterkt av oss, kommenterer HIL-coach Terje Småhaug. 

- Vi har spilt attraktiv fotball og scoret mange mål i år, samtidig som vi har sluppet inn få. 

- Jeg er stolt av alle spillere og støtteapparatet rundt laget, sier Småhaug som nå retter fokus inn mot gjenstående kamper. 

A-lagets gjenstående kamper: 

Teisen IF-Heggedal 14.7 

Heggedal-Veitvet 21.7 

Fjellstrand-Heggedal 28.7 

Så en oppfordring til alle heggedølinger: Møt opp på siste hjemmekamp. Tross vær og vind. Lag fakkeltog. Ta med lommelykt. Vis engasjement og støtte til bygdas a-lag som neste år får tøffere og en forhåpentligvis mer spennende avdeling. Kanskje møter vi Holmen som muligens rykker ned fra 3.divisjon? Kanskje møter vi også Vollen om de ikke rykker ned til 5.divisjon? Vi setter uansett stor pris på at folk møter opp på Gjellum og lager liv. 

En ting trener Terje Småhaug og resten av a-laget gleder seg til med 4.divisjon neste år: LINJEMENN!

- Det blir bedre ramme rundt kampene neste år, bare det at vi får linjemenn igjen vil nok gjøre ting enklere. Vi gleder oss masse og håper på masse folk på Gjellum også neste år, avslutter Småhaug. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.