Målorgie i pissregn

Postet av Gui Sportsklubb den 6. Sep 2017

Rammebetingelsene er klare. Med fire kamper igjen, trenger bygdas stolthet to seire for å sikre seg opprykk til 4.divisjon neste sesong. Vinner vi alle fire er vi også seriemestere. 

Onsdag kveld reiste gutta fra 1389 til Linderud kunstgress hvor Luka FK ventet. Onsdagskamp er vi ikke vant med. Grunnet utbygging av Bryn kunstgress (Lukas hjemmebane - som ikke var ferdig) flyttet like greit kretsen kampen til i dag, onsdag. Tidlig kick off. 18.30. Var det egentlig noen som kunne spille i dag? 

Basert på Lukas oppmøte: Nei. 

Men gutta fra landet stilte, med få unntak, med full tropp. 

Følgende elleve fikk tillit fra start: Brualøkken, Småhaug, Berglund, Gundersen, Nielsen, Abbas, Hellman, Bøe, Heimisson, Tømmernes 

På benken: Fossum, Jone, Kristoffersen, Engesvik. 

Kaos før start. Det mangler strømper, shortser og generelt spillelyst. Ni grader og pissregn. Sliten garderobe. Tredjekeeper Simen Brualøkken vil helst dra hjem. Tanken på nitti minutter i regnet på Linderud frister ikke. Forståelig nok. 

Hjemmelaget slet selv. Åtte man til oppvarming. Dommeren forsinket. Men begge lag stiller med elleve menn fra start. Noe forsinket. Våte. Kalde. 

Atli Heimisson noe forsinket grunnet trøbbel med å finne frem og etter hvert også parkering. Dermed skyves verdøling Martin Engesvik inn fra start. Så er vi i gang. 

8 min: Verdøling Martin Engesvik takker for tilliten og setter inn 1-0 til Heggedal etter flott forarbeid fra Fredrik Bøe. 

20 min: Kort corner fra Thomas Småhaug til Atli som har kommet inn. Atli dribler et par Luka-gutter og finner et ledig hjørne. 2-0 til gutta fra dalen. 

26 min: Småhaug på ferde igjen. Nydelig legg inn til Jan Tømmernes som enkelt setter inn 3-0. 

31 min: En Luka-spiller drar nærmest av Atlis trøye, men den sindige islendingen lar beina tale. Kommer seg løs og har strake veien til gållen. Avslutningen sitter som vanlig og tre blir til fire. 

34 min: Corner slått av fantasykongen Røisland. På bakre setter Robin Hellman pannebrasken frem. 5-0. 

36 min: Fantasy-Røis måker til. Keeper gir retur. Der dukker HIL-legende Zishan Abbas opp. 6-0. 

43 min: Zishan blir felt. Vi får straffe. Espen Røisland er ikke nådig. 7-0. 

Pause: Komfortabelt sådan. "Nærmest krysset" utgår grunnet vær. Vi er alle enige om at pausen kuttes og at vi kjører på med nye førtifem. 

49 min: Bøe trer ballen gjennom noen stakkars Luka-forsvarere. Ballen havner til slutt hos Røisland som dundrer inn kveldens åttende. 

50 min: Atli serverer veteran og klubblegende Zishan Abbas som setter inn 9-0. - Skriv at det var hel volley, roper Abbas, til tross for at det ikke var det. 

57 min: Atli til Jan. 10-0. 

61 min: Klikk klakk. Hellman slår inn til Jan som på blank får en enkel jobb. 11-0. 

Det renner inn og nå er vi på grensen til det absurde. 

64 min: Røisland setter kula i mål. 12-0. 

70 min: Luka har startet opphentingen. 1-12. 

77 min: Junior Kristoffersen på hel volley fra corner. 13-1. 

75 min: Luka gir seg ikke. 2-13

83 min: Så er det dags for målkåte Øyvind Gundersen som assistert av Robin Hellman setter inn kveldens fjortende scoring (!)

86 min: Vi er mentalt i garderoben. Det er kaldt. Vått og Luka setter inn 3-14. 

Slutt: En noe spesiell fotballkamp blåses av. Tre poeng havner i Heggedal. 1/4 i boks. Vi trenger en seier til for opprykk. Vinner vi resten blir vi seriemester. 

Neste torsdag venter Teisen IF borte. Puuuuh!

Luka FK-Heggedal 3-14 (0-7) 

Linderud kunstgress: 4 tilskuere (Monica, Torill og to lokale helter). 

Heggedals mål: Se over Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.