Trippel Tømmernes og telefonvakt på benken

Postet av Gui Sportsklubb den 17. Aug 2017

Var det lørdagens fest som gjorde susen? Var det en scoringskåt spiss med samboer to dager på overtid som gjorde susen? 

Faktum var i hvert fall følgende: Heggedal og KFUM 3 lå likt på toppen av tabellen før kveldens kamp. Hjemmelaget ledet på målforskjell. Det var duket for toppoppgjør og tidlig seriefinale i 5.divisjon denne augustkvelden på Gjellum. Og sambygdingene kjente virkelig sin besøkelsestid. 95 tilskuere møtte trofast opp til tross for en noe skummel værmelding. Det varmer. 

Og det gjorde spillet også. I hvert fall i første omgang. 

Følgende elleve fikk æren av å starte: Torgersen, Småhaug, Berglund, Strand, Hansen, Abbas, Hellman, Bøe, Røisland, Lunde, Tømmernes. 

På benken satt: Engesvik, Kristoffersen, Øverbye, Nielsen og etterhvert Atli Heimisson som var noe forsinket grunnet en vrang bil. 

På benken var det også satt opp direktelinje hjem til fru Tømmernes som er to dager på overtid med en ny fotballgutt. Riktignok via fantasykongen Espen Røislands telefon, da kommende far var tom for batteri. 

3 min: Gjestene er først frempå. Vi kløner det litt til, men Kåffa-gutten setter ballen til side for Siggens mål. 

5 min: Vi noterer at en Fredrik Nordkvelle-lookalike representerer byguttene i aften. 

9 min: Joel "Tanksen" Berglund viser muskler. Entrer gjestenes sekstenmeter med ballen i beina og en rød-hvit speider tett i kroppen. Berglund blir dratt ned. Dommeren piper i fløyta. Er det straffespark? Ja, det er det. Kaptein Fredrik Bøe tripper frem. Måker ballen høyt opp i garnet. 1-0. En glitrende start. 

22 min: Nydelig legg fra Røisland treffer Tømmernes blanke isse. Tømmernes, nyklipt for anledningen, header ballen via keeper og til corner. - For kort manke på gutten, høres det fra benken. 

25 min: Speidertroppen er nære på corner. 

31 min: Atli (som ankom etter 11.minutter etter suksessfull reparasjon på kjerra) trer gjennom Tømmernes som avslutter på keeper. 

33 min: Atli danser seg gjennom Kåffa-forsvaret og serverer en ferdigscoret ball til spisskollega Tømmernes. 2-0. En deilig scoring. 


35 min: Det diskuteres hvorvidt Casablanca, Marrakech eller Rabat er hovedstaden i Marokko. Michael Nielsen melder Rabat fra sin venstre posisjon på benken. Nielsen har som oftest rett. 

43 min: Denne gangen er det kjekkas Robin Hellman som setter opp en meget scoringskåt Tømmernes. 3-0 er et faktum like før pause. 

I pausen er det som vanlig Michael Nielsen som vinner "Nærmest Krysset" (Web er 99% sikker på dette). 

49 min: Kåffa reduserer. Siggen er forbanna. 

52 min: Hjemmelaget svarer umiddelbart. Nok en gang er det Hellman som tar rollen som servitør. Fra kloss hold måker Jan Tømmernes inn kveldens tredje scoring. 


59 min: Zishan Abbas, nå fra benken, krangler om gamle offsideepisoder fra tidligere kamper. Benken ber Abbas holde kjeft. 


79 min: Det skjer ikke så mye i kampen nå. Hellman melder om "Hawaii-tilstander" og spillet har falt i estetisk verdi. På benken mimres det om den legendariske Blåkiosken som snart er historie. #reddblåkiosken. #lablåkioskenleve

87 min: En av kampens giganter, både spillemessig og fysisk, Joel Berglund, tester gjestenes målvakt som ser ut som en kanadisk tømmerhugger der han dessverre står i veien for Berglunds gode skuddforsøk. 

SLUTT!

Tre meget viktige poeng blir igjen i 1389. Vi tar et stort steg nærmere 4.divisjon med dagens seier. Publikum viser seg på Gjellum og støtter opp. Vi takker for støtten og håper vi sees igjen om to uker. Da kommer Sagene på besøk. Et lag vi hentet opp tre mål på syv minutter mot og slo i vårsesongen. Det er duket for en ny batalje på gamle Gjellum. Håper vi sees! 


Heggedal-KFUM 3 4-1 (3-0)

Gjellum stadion: 95 tilskuere

Mål: Tømmernes (3), Bøe

Nå følger noen flotte bilder fra den eminente fotografen Arild Haug Kaarmo:

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.