Høstsesongen i gang for a-laget

Postet av Gui Sportsklubb den 11. Aug 2017


Fotballferien var endelig over torsdag kveld da serieleder Heggedal tok turen til Oslos hippeste strøk, Grünerløkka, hvor Grüner IL var vertskap på ærverdige Dælenenga Idrettsanlegg. 

I kjent stil manet coach Terje Småhaug troppen til innsats - da vi basert på tidligere erfaring har erfart at første kamp etter ferien kan være noe tøff. 

Følgende elleve fikk tillit fra start: Torgersen, Småhaug, Berglund, Strand, Mosveen, Abbas, Hellman, Bøe, Røisland, Gundersen og Heimisson. 

På benken satt: Nielsen, Hansen, Øverbye, Fossum, Engesvik og Tømmernes. 

Etter noen draktforviklinger (enkelte hadde glemt drakta hjemme) var vi klare til avspark på biljardfilten på Dælenenga. 

En trøtt daddy to be, Joel Berglund, bekreftet allerede etter tredve sekunder at den berømte ammetåken hadde gjort sitt inntog da han serverte Grüner en megasjanse. Heldigvis var Siggen i buret våken, og høstsesongen var dermed i gang for fullt. 

9 min: Corner til Heggedal fra høyre. Strand serverer. Atli står for kveldens store estetiske høydepunkt når han med et skorpionspark flikker ballen i kasse. 0-1. Vi er i gang. 

16 min: Reprise av første scoring. Lekker corner fra Heggedals venstreslegge og David Beckham variant, Thomas Strand. Foran kassa får Atli til en skikkelig styring og vi har doblet. Det ser greit ut. Grüner har tydeligvis ikke trent like godt i ferien som forventet. 

20 min: Jan Tømmernes innser at det er morsommere å sitte på benken enn å spille når Michael Nielsen drar frem gode og lune bemerkninger fra sin venstre posisjon på benken. 

34 min: Røisland trer gjennom Gunde som treffer keeper. 
35 min: Gunde bommer. 
36 min: Gunde bommer. 

Pause. Komfortabelt sådan. Og Martin Engesvik tar hjem seieren i "Nærmest Krysset" til tross for at Steinar Hansen var veldig nærme. 

Andre omgang sparkes i gang med et politihelikopter hengende lavt over Grünerløkka. Spenning i seg selv for enkle bondegutter fra bygda. 

52 min: Gunde treffer. Assistert av Zishan får Gunde tak i ballen fra kort hold. Endelig sitter den. Vel fortjent. Sesongens første pinne for veteranen. 

- Deilig å få satt den, kommenterer Gunde som like etter blir byttet ut. 

56 min: Fantasykongen Espen Røisland sleiver inn ballen på nydelig vis. Ikke det peneste og reneste treffet, men kula ligger i nota og vårsesongens hotteste spiller, (fotballmessig - sammen med Atli red.anm), er i gang igjen. 0-4. 

58 min:  Grüner på en sjelden visitt, og det er vertskapets Fredrich Falch-lookalike som reduserer. - Endelig spenning igjen, høres det fra gjestenes benk. 

65 min: Antydning til kalabalikk i det en Grüner-spiller tar Atli for femtende gang i kampen. Zishan kaller en motspiller for bror, noe Grüner-spilleren ikke liker. - Du er ikke broren min, ass, roper han, og fremkaller latter på benken. Situasjonen roer seg og kampen fortsetter. 

79 min: Den søtlige lukten fra benken viser seg å være Thomas Småhaugs nye skoparfyme (!)

85 min: Tømmernes nikker. Keeper redder. Kaptein Fredrik Bøe kriger inn dagens femte. 

90 min: Bøe herjer med slitne Grüner-gutter. Krangler seg gjennom tre-fire lillakledde, og fortsetter sin ferd over banen i det dommeren blåser frispark på det som er tidenes klareste fordelsparagraf. - La meg kose meg litt da, roper kapteinen, som selvsagt har gode poenger her. 

Slutt. 

Grüner-Heggedal 1-5 (0-2) 

Dælenenga Idrettspark: 40 tilskuere

Mål: Atli 2, Røisland, Gunde, Bøe. 

Vel møtt førstkommende torsdag på Gjellum. Da kommer serietoer KFUM 3 på besøk til det som blir en tidlig seriefinale i 5.divisjon. Vi trenger støtte. Det ryktes speaker og god stemning. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.